Voetbalreis Indonesië – Java & Bali

Een voetbalreis naar het prachtige Indonesië. Away Days Voetbalreizen maakt dit als eerste mogelijk. Ontdek naast de prachtige stranden, tempels, vulkanen en regenwouden de levendige voetbalcultuur. In het Zuidoost-Aziatische land leeft men voor het voetbal wat je terug ziet in de intense passie op de tribunes. Maak kennis met de authentieke Indonesische cultuur, zowel binnen de stadions als erbuiten. Je ervaart het niet alleen, je beleeft het als een local. Ga mee op deze fantastische ontdekkingsreis op Java en Bali, de ideale combinatie tussen actief en heerlijk ontspannen vakantie vieren. Dit is Smaragd van het Voetbal, onze voetbalreis Indonesië.

De wedstrijden:

 • Naar verwachting vier wedstrijden, waaronder topwedstrijden. De exacte wedstrijden zijn afhankelijk van de reisperiode en het speelschema

Java en Bali

We beginnen de reis op Java en wel in de hoofdstad Jakarta. Het eiland is een aaneenschakelijk van bijzondere hoogtepunten waaronder de grootste vertegenwoordiging van de Indonesische voetbalcultuur. Het programma op dit eiland stemmen we af op het competitieprogramma voor een geweldige mix van topwedstrijden en fantastische sfeer van de meest fanatiek ultras groepen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om diverse hotspots van het eiland te bezoeken, zoals de tempels van Borobudur en Prambanan.

Voor het tweede deel van de reis gaan we naar hét vakantie-eland van Indonesië: Bali. De ultieme plek om volledig te ontspannen tijdens je welverdiende vakantie en te genieten van al het prachtige dat het eiland te bieden heeft. Bezoek prachtige watervallen, valleien met rijstvelden, tempels of ga varen tussen de dolfijnen. En de echte avonturiers pakken de scooter om een dag over het eiland te toeren. Even helemaal nergens zin in? Ga languit langs het zwembad of op het strand met een heerlijk hapje en een drankje tot de zon prachtig ondergaat. Uiteraard kan in deze week een bezoek aan Bali United niet ontbreken voor nog een dosis lokale voetbalcultuur.

Voetbalreis Indonesië – ultiem vakantiegevoel

Kortom, de ultieme vakantie voor de voetballiefhebber die zijn grenzen wil verleggen op deze unieke reis. Een fantastische bestemming voor een ervaring die je een leven lang bij zal blijven. Onze lokale gasthe(e)r(en) zijn de grondleggers van Awaydays.Asia, gepassioneerde voetballiefhebbers met een enorme liefde voor het Indonesische voetbal. Zij wonen al jaren in het Zuidoost-Aziatische land en laten je de geheimen de twee eilanden ontdekken.

Diverse activiteiten

Vanwege de veelzijdigheid van Indonesië willen we je de schoonheid van het land niet onthouden. Reden voor ons om enkele activiteiten binnen de reis in te bouwen. Zodra het speelschema en de reisperiode bekend zijn, zullen deze activiteiten geconcretiseerd worden. Daarnaast zullen we ook diverse optionele activiteiten geven waarbij deelname niet verplicht is. Het aanbod varieert van het bezoeken van prachtige tempels, vulkanen, natuurgebieden met watervallen om in te zwemmen, kennismaken met de Makaken van Bali of de dolfijnen in open zee. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om te groundhoppen, bezoek de mooiste voetbalstadions van Indonesië.

Uiteraard krijg je ook voldoende vrije tijd om je eigen plan te trekken, zeker het tweede deel van de reis wanneer we op Bali verblijven.

Reisbeschrijving

Een unieke voetbalreis voor de liefhebber die graag zijn grenzen verlegd. Een vakantie met zon, zee, strand, heerlijke ontspannen sfeer in een land wat voetbal ademt. Naast de flinke dosis voetbalcultuur ervaar je datgene wat Indonesië zo mooi maakt.

Deze 17-daagse reis omvat:

 • De enige en daarmee unieke voetbalreis Indonesië te boeken in Nederland en België (plus daarbuiten)
 • Het bezoeken van vier wedstrijden, waaronder topwedstrijden (het bezoeken van extra wedstrijden is optioneel afhankelijk van het schema)
 • Diverse activiteiten om het echte Indonesië te ontdekken zijn inbegrepen en worden zodra de reisdata bekend zijn gespecificeerd
 • 8 overnachtingen (4-sterren hotel) op Java verdeeld over diverse locaties op het eiland (e.g. Jakarta, Jogjakarta, Soerabaja, Bandung) wat ingericht wordt op basis van de competitieplanning
 • 8 overnachtingen (4-sterren hotel met zwembad) op Bali aan het strand
 • De binnenlandse vluchten, o.a. op Java en van Java naar Bali zijn inbegrepen
 • Alle luchthaventransfers en lokaal transport (wedstrijden/activiteiten) zijn bij de prijs inbegrepen
 • Begeleiding van één van onze specialisten i.s.m. onze lokale gastheren van Awaydays.asia
 • Eerste diner in Jakarta is inbegrepen, waarbij direct kennisgemaakt wordt met de keuken van Indonesië
 • Let op: de aanbetaling per persoon voor deze reis bedraagt € 300,-, bij een éénpersoonsboeking bedraagt de toeslag € 375,-.
 • Optioneel: de reis is uit te breiden met extra overnachtingen en activiteiten. Wil je jouw verblijf in Indonesië verlengen en nog meer invulling geven, vraag dan naar de mogelijkheden
Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers. Boek jouw Away Days reis nu of kijk naar onze andere reizen!

Away Days - The Old Firm
Away Days - authentiek Indonesië - voetbalreis Java en Bali
Away Days - voetbalreis naar Indonesië - Java en Bali
Away Days - The Old Firm
Away Days - Indonesische voetbalpassie
Indonesische voetbalpassie

In Indonesië leven ze voor het voetbal en dat zie je terug in het fanatisme op de tribunes. De trots en de liefde voor hun voetbalclub is enorm wat ze op geheel eigen wijze uiten. Stap mee in deze geweldige voetbalcultuur en wordt onderdeel van de beleving

Away Days - Authentiek Indonesië
Ontdek authentiek Indonesië

De Gordel van Smaragd is rijk aan prachtige bezienswaardigheden. Van eeuwenoude tempels, tot vulkanen en prachtige natuur. Maar vergeet ook de mens niet met de veelzijdige, boeiende gebruiken in dans, muziek maar vooral de heerlijke keuken!

Away Days - Bali
Ontspan aan het strand

Java, maar zeker Bali heeft prachtige stranden om heerlijk te ontspannen. Geniet van een hapje en een drankje tot langzaam de zon aan de horizon ondergaat. Het ultieme vakantiegevoel!

Away Days - Veelzijdige activiteiten
Schoonheid van Indonesië

Tijdens een reis naar Indonesië kan de binnenlanden intrekken niet ontbreken. De prachtige valleien met rijstvelden, de regenwouden, vulkanen en prachtige vergezichten zorgen voor adembenemende indrukken.

previous arrow
next arrow

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar boven
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.