Over ons

De mondiale voetbalcultuur

In de Hekken is sinds 2010 hét online platform voor wat betreft de mondiale voetbalcultuur. De beleving rond volkssport nummer één brengen wij tot in de huiskamer. Gepassioneerde liefhebbers die hun ervaringen in binnen- en buitenland delen door middel van woord en beeld. De beleving is echter pas compleet wanneer je het zelf kan ervaren! De passie, de liefde, de cultuur. Hoe authentieker de beleving, hoe beter! Het op de tribunes trotseren van weer en wind omdat je leeft voor het voetbal. Wij maken het mogelijk om de grenzen als liefhebber te verleggen!

De afgelopen jaren hebben de specialisten van Away Days Voetbalreizen (In de Hekken Travel) een breed netwerk opgebouwd binnen de mondiale voetbalwereld. Een netwerk van gelijkgestemden. Gepassioneerde liefhebbers voor wie voetbal veel meer betekent dan puur het spelletje alleen. Zij hebben ons een unieke kijk gegeven in hun beleving, de lokale cultuur en de geschiedenis. Zij hebben ons deel uit laten maken van hun passie, hun leven. Zij hebben ons supporter laten zijn van hun club.

Zoals eigenlijk overal is voetbal verweven met de maatschappij. Heeft het vele raakvlakken met de (lokale) samenleving en definiëren historische gebeurtenissen het leven van de voetbalsupporter. Met Away Days Voetbalreizen (In de Hekken Travel) kijken we dan ook veel verder dan puur het voetbalstadion. Wij laten je kennis maken met en deel uitmaken van die (lokale) samenleving.

Met één of meerdere voetbalwedstrijden als fundament creëren wij een onvergetelijke totaalbeleving. Deel de gezamenlijke voetbalpassie, verbreed je culturele horizon. Voor supporters, door supporters!

Ons team

Jilke Hellinga

Founder & Reisspecialist

Hij verbindt zichzelf al ruim 10 jaar aan de mondiale voetbaltcultuur, waarbij de passie veel verder gaat dan de voetbalstadions. Maakt graag van zijn ervaring jouw ervaring. 

Edin Hrapovic

Balkanspecialist

Mede dankzij een uitgebreid netwerk kent hij alle ins en outs van de voetbalwereld op de Balkan. Met ruim 30 jaar ervaring weet hij je altijd te verrassen. 

Boy de Haan

Reisspecialist

Gedreven, enthousiast en leergierig. Zijn liefde voor voetbalcultuur en voetbalgeschiedenis is bewonderenswaardig. Hij kan je meer vertellen over de achtergronden dan wie dan ook. 

De ultieme voetbalbeleving

Daag jezelf uit als liefhebber. Ervaar de authenticiteit, het unieke karakter en bijzondere samenstelling van onze reizen voor jouw perfecte voetbalweekend.

Scroll naar top
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.