Veelgestelde vragen

Op al jouw vragen een antwoord

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Kan je hier niet het antwoord vinden wat je zoekt, neem dan rechtstreeks contact met ons op!

Laten we voorop stellen dat wij alleen afreizen naar een bestemming indien het veilig en verantwoord is. Daarin volgen wij de richtlijnen van de overheid, maar ook die op locatie. Afhankelijk van de bestemming kunnen deze richtlijnen dus wijzigen. 

Na het boeken van een reis word je verder geïnformeerd over de reismogelijkheden en eventuele inreisbeperkingen. Momenteel vragen landen doorgaans om bewijs van vaccinatie (tweede prik minimaal 14 dagen geleden), negatieve PCR-test uitslag (niet ouder dan 24 of 48 uur) of een negatieve antigeen-test. 

Het digitale bewijs via de Corona Check App kan overigens alleen binnen de EU worden gebruikt. Buiten de EU heb je een Engelstalig bewijs op papier nodig. 

Wij reizen alleen af naar een bestemming indien voetbalsupporters welkom zijn in het stadion. De hoeveelheid supporters die welkom zijn, is per land verschillend. Er zijn landen die hanteren bijvoorbeeld 50% van de capaciteit. Wil jij niet een halfvol stadion bezoeken, dan kan je er voor kiezen op jouw boeking door te schuiven naar een andere voetbalreis of een later editie van de reis naar de gewenste bestemming. 

De specialisten van Away Days Voetbalreizen hebben de afgelopen jaren een breed scala aan bestemmingen en voetbalwedstrijden bezocht. Dit heeft ons een breed netwerk opgeleverd binnen de mondiale voetbalwereld. Die ervaring, die passie, die beleving delen wij met jullie via Away Days Voetbalreizen.

Zoals eigenlijk overal is voetbal verweven met de maatschappij. Heeft het vele raakvlakken met de (lokale) samenleving en definiëren historische gebeurtenissen het leven van de voetbalsupporter. Met Away Days Voetbalreizen kijken we dan ook veel verder dan puur het voetbalstadion. Wij laten je kennis maken met en deel uitmaken van die (lokale) samenleving.

Met één of meerdere voetbalwedstrijden als fundament creëren wij een onvergetelijke totaalbeleving. Op maat samengestelde voetbalreizen die verder gaan dan het voetbalstadion. Voor supporters, door supporters!

Onze geselecteerde voetbalreizen zijn hier te vinden: https://away-days.nl/overzicht-voetbalreizen/

Kies de reis van je voorkeur en boek direct online via de boekingsbutton die bij elke reis is terug te vinden. Toch hulp nodig? Neem telefonisch contact met ons of via booking@away-days.nl

Onze voetbalreizen (groepsreizen) hebben standaard begeleiding door één van onze specialisten. Eén of meerdere wedstrijdkaarten zijn inbegrepen, evenals logies met ontbijt. De reizen worden waar mogelijk aangevuld met extra (culturele) activiteiten zoals stadion tours, city tours, football tours, kroegentochten, diners enz. Indien één of meerdere activiteiten van toepassing zijn, worden deze vermeldt bij de aangeboden reis.

Vluchten of andere reisopties richting bestemming zijn standaard niet inbegrepenDeze dient de reiziger zelf te verzorgen. Indien gewenst kan Away Days Voetbalreizen hierin ontzorgen. Geef dit dan bij het boeken van de reis aan en wij zorgen voor een passend voorstel op basis van actuele beschikbaarheid en prijzen. Hiervoor rekenen wij € 10,- aan boekingskosten per persoon. 

Natuurlijk wel, maar om een reis te kunnen boeken moet je meerderjarig zijn dus minimaal 18 jaar oud. Minderjarigen moeten te allen tijde onder ouderlijk gezag vallen. Indien een reiziger niet wordt vergezeld door zijn of haar ouder(s) of voogd, een toestemmingsverklaring om te reizen van een ouder of voogd is noodzakelijk. Tevens moeten de contactgegevens van de ouder of voogd bij Away Days Voetbalreizen bekend zijn. Wij zullen te allen tijde controleren of er ook daadwerkelijk toestemming is vanuit de ouders of voogd om te mogen reizen met ons. En vragen staat vrij, dus neem zeker contact met ons op via booking@away-days.nl

Uiteraard! Wij stellen reizen samen gebaseerd op je specifieke wensen, behoeften en budget. Van een reis met privébegeleiding, road trip, vriendentrip tot een compleet ingerichte voetbalvakantie. Wij maken het mogelijk!

Laat het ons weten via info@away-days.nl o.v.v. maatwerkreis en wij gaan voor je aan de slag.

Jazeker! Wij zijn van mening dat voetbal de sport is van iedereen en ook door iedereen bezocht moet kunnen worden. Onze specialist kan een volledige maatwerkreis samenstellen wat rekening houdt met vervoer, verblijf en indien noodzakelijk speciale plekken in het stadion.

Stuur je wensen, behoeften en budget naar info@away-days.nl en wij gaan voor je aan de slag om tot een passend voorstel te komen!

Nee, een reis- en annuleringsverzekering is niet inbegrepen. Helaas kunnen wij vooralsnog ook geen reis- en/of annuleringsverzekering aanbieden. Wij adviseren iedere reiziger aan dergelijke verzekeringen (al dan niet tijdelijk) af te sluiten bij een verzekeraar naar je keuze.

Mocht je hierover nog vragen hebben, horen wij graag van je.

Dat ligt aan de verzekeringsmaatschappij en de dekking van je verzekeringspolis. Kijk vooraf goed naar je polisvoorwaarden en eventuele aanvullende pakketten. Neem voor de zekerheid contact op je met de verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen precies vertellen in hoeverre je verzekering voldoende dekking heeft m.b.t. je bestemming. Sluit een (tijdelijke) aanvullende verzekering af indien noodzakelijk. Dit voorkomt onnodige verrassingen e.g. hoge zorgkosten in het buitenland.

Onze groepsreizen gaan door zolang het minimale aantal deelnemers wordt behaald. Bij onze groepsreizen geldt een minimale deelname van 8 personen.

Away Days Voetbalreizen heeft het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen, indien het aantal aanmeldingen kleiner is dan het vereiste minimum aantal. Bij onze groepsreizen geldt een minimale deelname van 8 personen tenzij anders staat aangegeven in de reisbeschrijving.

Opzegging door Away Days Voetbalreizen bij geringe deelname kan standaard tot minimaal vier weken voor de gestelde vertrekdatum. De opzegging dient schriftelijk te geschieden. Indien er een andere reis beschikbaar is, zal Away Days Voetbalreizen je aanbieden om te boeken naar een andere reis of je de mogelijkheid bieden om de reis op eigen gelegenheid alsnog te laten plaatsvinden mits de omstandigheden dat toelaten.

Away Days Voetbalreizen kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade/kosten voortkomend uit opzegging door Away Days Voetbalreizen vanwege geringe deelname.

Liever meteen je reis boeken?

Daag jezelf uit als liefhebber. Ervaar de authenticiteit, het unieke karakter en bijzondere samenstelling van onze reizen voor jouw perfecte voetbalweekend.

Scroll naar boven
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.