Maatwerk voetbalreizen

Wil je jouw beleving nog net een tikkeltje meer bijzonder maken?

Binnen Away Days Voetbalreizen kunnen we bogen op jarenlange ervaring als het gaat om voetbal(cultuur) binnen een breed scala aan bestemmingen. Die ervaring vormt de basis voor onze op maat gemaakte reizen. Wil je die beleving nog net een tikkeltje meer bijzonder maken? Dat kan! Wij spelen graag nog even door in “extra time” om jou reis nog specialer te maken wat je een leven lang zal bij blijven.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Geef ons je specifieke wensen door en wij geven vorm aan de ideale reis! Deze zijn niet gebonden aan een tijdsduur. En mochten bepaalde aspecten niet haalbaar blijken, zorgen we waar mogelijk voor passende alternatieven. Zo creëren wij de perfecte opstelling rond de te bezoeken wedstrijden. Ter inspiratie:

Mindervaliden

Away Days Voetbalreizen vindt dat voetbal toegankelijk moet zijn voor iedereen. Zo ook binnen ons reisaanbod. Wij zijn dan ook zeer verheugd om met onze inhouse expertise reizen op maat te kunnen aanbieden voor mindervaliden. Dat betekent niet alleen passende toegang tot het stadion, maar uiteraard ook reis- en verblijf. Ons doel is om er voor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt voor een zorgeloze reis.

Meer weten of direct je wensen kenbaar willen maken? Druk op de aanvraagknop en vul het (vrijblijvende) formulier in.

Liever meteen je reis boeken?

Daag jezelf uit als liefhebber. Ervaar de authenticiteit, het unieke karakter en bijzondere samenstelling van onze reizen voor jouw perfecte voetbalweekend.

Scroll naar boven
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.