Voetbalreis Brazilië – Rio & São Paulo

Rio de Janeiro, de Copacabana, het Maracana stadion en São Paulo. Dé basisingrediënten voor een unieke, zonnige Brazilië reis. Je bezoekt minimaal vijf voetbalwedstrijden, waaronder een aantal topwedstrijden. Je wordt ondergedompeld in de veelzijdige Braziliaanse voetbalcultuur. Niet alleen rond de stadions, maar ook diep in één van Rio’s Favela’s. Daar waar je normaliter nooit zal komen. Op voorhand al een memorable reis die je een leven lang zal bijblijven!

De wedstrijden:

 • Wedstrijden zullen worden gepresenteerd zodra (het exacte) speelschema en de reisperiode bekend zijn

Rio de Janeiro & São Paulo

Rio, stad van de Copacabana, Christus de Verlosser en voetbal. Volgens velen de mooiste stad op aarde. Een bestemming die je niet kan missen tijdens een reis naar Brazilië. Van de hagelwitte stranden tot diep in de Favela’s, Rio de Janeiro ademt voetbal. Wissel het relaxen aan zee af met een veelzijdigheid aan activiteiten of de gezelligheid van de vele (Samba) bars en restaurants. Het kleurrijke Rio moet je een keer geweest zijn.

São Paulo is de metropool van de architectonische hoogstandjes, maar daarnaast ook de voetbalhoofdstad van Brazilië. Tussen alle hoogbouw sieren groene parken, palmbomen, honderden winkels en gigantische voetbalstadia het straatbeeld. Deze hippe mode- en koffiestad kan je op vele manieren verrassen. Maar wie even genoeg heeft van het erop uit gaan, ontspant langs het zwembad van het hotel of neemt een verfrissende duik.

Favela Tour Rio

Tegenwoordig is een Favela tour eenvoudig te krijgen. Het geeft je een glimp van het leven in één van de sloppenwijken van Rio. Wij doen het anders. Onder leiding van een oud-ganglid en gepassioneerde Flamengo-supporter bezoeken we zijn wijk, daar waar het toerisme niet komt. We maken kennis met zijn omgeving en zijn mensen, waaronder het lokale voetbalproject van de buurt naar het voorbeeld van Favela Street. Want voetbal is vaak het enige wat men heeft. Op deze manier dragen we bij aan stukje ontwikkeling van dit project voor de kinderen en de Favela.

Reisbeschrijving

De absolute voetbalreis voor de liefhebber. Een vakantie met zon, zee, strand, heerlijke Zuid-Amerikaanse sfeer en twee absolute voetbalbolwerken. Naast de flinke dosis voetbalcultuur maak je kennis met datgene wat Brazilië zo mooi maakt.

Deze 11-daagse reis omvat:

 • Het bezoeken van meerdere wedstrijden in zowel Rio de Janeiro als São Paulo, zoals Flamengo, Vasco da Gama, Palmeiras en nog veel meer
 • Unieke Favela tour o.l.v. een gepassioneerde Flamengo-supporter zijn Favela Football Street Project
 • 8 overnachtingen (3-sterren hotel) in Rio de Janeiro op loopafstand van de Copacabana
 • 3 overnachtingen (4-sterren hotel met zwembad) in São Paulo
 • De vlucht van Rio de Janeiro naar São Paulo zit bij de prijs inbegrepen
 • Alle luchthaventransfers en lokaal vervoer naar de stadions zijn bij de prijs inbegrepen
 • Begeleiding van één van onze specialisten i.s.m. onze lokale gastheren
 • In het geval van een éénpersoonsboeking geldt er een toeslag van € 400,-
 • Let op: de aanbetaling per persoon voor deze reis bedraagt € 300,-
 • Optioneel: de reis is uit te breiden met extra overnachtingen en activiteiten. Wil je jouw verblijf in Brazilië verlengen en nog meer invulling geven, vraag dan naar de mogelijkheden
Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers. Boek jouw Away Days reis nu!

Away Days - The Old Firm
Away Days - The Old Firm
Away Days - The Old Firm
Away Days - The Old Firm
Away Days - Rio
Derby's van Rio

De derby's van Rio de Janeiro beleven met en tussen de locals. Uren voor de wedstrijd genieten van de gezelligheid, saamhorigheid en typisch Braziliaanse voetbalsfeer op straat met de geur dampende barbecues die de zintuigen doen prikkelen.

Away Days - Rio & Sao Paulo
Voetbalsteden pur sang

In zowel Rio als São Paulo ademt men voetbal. Van de stranden tot de Favela's, Brazilië is dé bestemming voor de voetballiefhebber. Geniet daarnaast van al het moois binnen de Zuid-Amerikaanse relaxte sfeer

Away Days - Rio de Janeiro
Favela Street Project

Voetbal is vaak het enige wat de locals hebben. Reden te meer om de Favela Street Projects te omarmen. Onder leiding van de Favela-leider (Flamengo-supporter) ervaar je het van dichtbij en helpen we zo mee aan de ontwikkeling van deze fantastische projecten.

Away Days - Samba de Futebol
Samba de Futebol

De rijke voetbalcultuur zorgt ervoor dat er keuze te over is als het gaat om het bezoeken van voetbalwedstrijden en stadion tours. Wie geen dag zonder voetbal kan zal op deze reis niet teleurgesteld worden. Wij gaan niet voor niets voor 'Samba de Futebol'

previous arrow
next arrow

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar boven
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.