Beleef Legia Warschau

De fanatieke aanhang van Legia Warschau staan bekend om hun fantastische sfeeracties. Elk seizoen gaan deze meerdere keren de wereld over. Zij behoren tot de absolute top en leggen de lat hoog. Velen zien de hoofdstad als grote rivaal, wat ook zorgt voor veel spektakel gedurende het seizoen wanneer clubs naar Warschau komen. Maak je klaar voor de absolute top van de Europese supporterspassie in de levendige Poolse hoofdstad!

Warschau

De stad van de Feniks, zo wordt de Poolse hoofdstad genoemd. Verwoest in meerdere oorlogen, maar steevast uit de eigen as herrezen. Tegenwoordig is Warschau hip, trendy, bijzonder, culinair en cultureel met twee gezichten. De oude binnenstad met ziel is na de Tweede Wereldoorlog herbouwt aan de hand van de foto’s. Daarnaast een modern karakter, fashionable zoals de New York Times het noemde. Want wat vooral ook aan te raden is, is de Poolse keuken. Geniet van de veelzijdigheid aan lekker eten in trendy restaurants. Maar daarvoor moet je soms wel de uitdaging durven aan te gaan om buiten de gebaande paden te kijken.

Bezoek Legia Warschau

Legia is weer volop aan het strijden voor de landstitel. Vorig seizoen pakten ze de beker en werden ze tweede in de competitie. Dit seizoen gaan ze weer voor het hoogst haalbare. Ben jij er bij? De wedstrijd opties:

 • 04-05 mei 2024 – Radomiak Radom
 • 25-26 mei 2024 – Zaglebie Lubin

Reisbeschrijving

Deze 3 of 4-daagse reis omvat:

  • Verblijf in een 3-sterren hotel in hartje Warschau
  • In het geval van een éénpersoonsboeking geldt er een toeslag van € 75,-
  • Matchday: bezoeken van een thuiswedstrijd van Legia Warschau – vrije vakkeuze
  • Ga op ontdekkingstocht naar de voetbalcultuur van de Poolse hoofdstad
  • Ontdek zowel het oude als nieuwe Warschau, het bruisende nachtleven en de heerlijke Poolse keuken
Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers. Boek jouw Away Days reis nu!

Away Days - The Old Firm
Away Days - Kopenhagen Derby
Away Days - Kopenhagen Derby
Away Days - Legia Warschau
Legia Warschau

Legia Warschau behoort tot de grootste en meest succesvolle clubs van het land. Een strijd die het maximale vraagt op en naast het veld. De supporters zorgen steevast voor de meest fantastische sfeeracties die de wereld overgaan.

Away Days - Warschau
Het nieuwe 'oude' Warschau

De Poolse hoofdstad kreeg het in de Tweede Wereldoorlog zwaar te verduren. Maar de stad is herrezen zoals het daarvoor was met een modern tintje. Dynamisch, waar je terecht kan voor historie, cultuur, lekker eten en een prima uitgaansleven

Away Days - Rome
Voetbalcultuur

Warschau is op het gebied van voetbal veel meer dan Legia. Voor de absolute liefhebber de uitdaging om de voetbalcultuur van de stad te gaan ontdekken.

previous arrow
next arrow

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar boven
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.