Beleef Borussia Dortmund

Het stadion van Borussia Dortmund biedt aan ruim 80.000 mensen plaats, waarvan alleen al 25.000 op de indrukwekkende Gelbe Wand. Wanneer het fanatieke Dortmund-publiek in beweging komt, voel je de tribune dansen op het ritme van de supporters. Een sensationele beleving die je nergens anders vindt. Neem plaats tussen de fanatieke aanhang of ervaar de passie vanaf één van de andere tribunes. Beleef BVB!

De wedstrijd opties:

  • 5-7 April 2024 – VfB Stuttgart (gereserveerd)
  • 19-21 April 2024 – Bayer Leverkussen (gereserveerd)
  • 3-5 Mei 2024 – FC Augsburg (gereserveerd)
  • 17-19 Mei 2024 – Darmstadt 98

De beschikbaarheid varieert per tegenstander. Wedstrijdkaarten zijn dan ook op aanvraag. Gezien de doorgaans grote vraag naar wedstrijdkaarten voor Borussia Dortmund is het sterk aan te raden je verzoek één tot twee maanden voor de wedstrijd in te dienen. Hoe eerder, de groter de kans op kaarten. Pas bij een definitieve bevestiging vanuit Away Days zijn kaarten gegarandeerd.

Reisbeschrijving

Het match pack bestaat uit:

    • Wedstrijdkaart Borussia Dortmund op de Noordtribune of elders op verzoek en indien beschikbaar
    • Optioneel: overnachting in Dortmund voorafgaand en/of na afloop van de wedstrijd
Away Days - The Old Firm
Away Days - Kopenhagen Derby
Away Days - Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Beleeef Borussia Dortmund in het indrukwekkende Signal Iduna Park stadion wat plaats biedt aan ruim 80.000 voetbalfanaten met de Gelbe Wand als hart van de supporterspassie.

Away Days - Borussia Dortmund
Gelbe Wand

De zinderende voetbalpassie vanaf de Gelbe Wand. Ervaar het fanatisme van 25.000 Dortmund-supporters op deze unieke tribune. Een pure voetbalbeleving zoals je ze nergens anders zult vinden.

previous arrow
next arrow

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar boven
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.