Rio de Janeiro & São Paulo

Rio de Janeiro, de Copacabana, het Maracana stadion en São Paulo. Dé basisingrediënten voor een unieke, zonnige Brazilië reis. Je bezoekt minimaal vijf voetbalwedstrijden, waaronder een aantal topwedstrijden. Je wordt ondergedompeld in de veelzijdige Braziliaanse voetbalcultuur. Niet alleen rond de stadions, maar ook diep in één van Rio’s Favela’s. Daar waar je normaliter nooit zal komen. Op voorhand al een memorable reis die je een leven lang zal bijblijven!

De wedstrijden:

 • Naar verwachting vijf wedstrijden, waaronder topwedstrijden. De exacte wedstrijden zijn afhankelijk van de reisperiode en het speelschema

Rio de Janeiro & São Paulo

Rio, stad van de Copacabana, Christus de Verlosser en voetbal. Volgens velen de mooiste stad op aarde. Een bestemming die je niet kan missen tijdens een reis naar Brazilië. Van de hagelwitte stranden tot diep in de Favela’s, Rio de Janeiro ademt voetbal. Wissel het relaxen aan zee af met een veelzijdigheid aan activiteiten of de gezelligheid van de vele (Samba) bars en restaurants. Het kleurrijke Rio moet je een keer geweest zijn.

São Paulo is de metropool van de architectonische hoogstandjes, maar daarnaast ook de voetbalhoofdstad van Brazilië. Tussen alle hoogbouw sieren groene parken, palmbomen, honderden winkels en gigantische voetbalstadia het straatbeeld. Deze hippe mode- en koffiestad kan je op vele manieren verrassen. Maar wie even genoeg heeft van het erop uit gaan, ontspant langs het zwembad van het hotel of neemt een verfrissende duik.

Favela Tour Rio

Tegenwoordig is een Favela tour eenvoudig te krijgen. Het geeft je een glimp van het leven in één van de sloppenwijken van Rio. Wij doen het anders. Onder leiding van een Favela-leider en Flamengo-supporter bezoeken we zijn wijk, daar waar het toerisme niet komt. We maken kennis met zijn omgeving en zijn mensen, waaronder het lokale voetbalproject van de buurt naar het voorbeeld van Favela Street. Want voetbal is vaak het enige wat men heeft. Op deze manier dragen we bij aan stukje ontwikkeling van dit project en de Favela.

Reisbeschrijving

De absolute voetbalreis voor de liefhebber. Een vakantie met zon, zee, strand, heerlijke Zuid-Amerikaanse sfeer en twee absolute voetbalbolwerken. Naast de flinke dosis voetbalcultuur maak je kennis met datgene wat Brazilië zo mooi maakt.

Deze 11-daagse reis omvat:

 • Nu te boeken met € 100,- vroegboekkorting (normale prijs is € 1425,- per persoon).
 • Het bezoeken van vijf wedstrijden (het bezoeken van extra wedstrijden is optioneel)
 • Unieke Favela tour o.l.v. de Favela-leider & Flamengo-supporter
 • 8 overnachtingen (3-sterren hotel) in Rio de Janeiro op loopafstand van de Copacabana (mocht je op 20 oktober vroeg in Rio de Janeiro arriveren, kan je direct inchecken en ontbijten. Arriveer je een dag eerder, is de overnachting al inbegrepen)
 • 3 overnachtingen (4-sterren hotel met zwembad) in São Paulo
 • De vlucht van Rio de Janeiro naar São Paulo zit bij de prijs inbegrepen
 • Alle luchthaventransfers en lokaal vervoer naar de stadions zijn bij de prijs inbegrepen
 • Begeleiding van één van onze specialisten i.s.m. onze lokale gastheren
 • Let op: de aanbetaling per persoon voor deze reis bedraagt € 300,-
 • Optioneel: de reis is uit te breiden met extra overnachtingen en activiteiten. Wil je jouw verblijf in Brazilië verlengen en nog meer invulling geven, vraag dan naar de mogelijkheden
Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers. Boek jouw Away Days reis nu!

Belangrijk: De huidige maatregelen en omstandigheden rond het Coronavirus kunnen van invloed zijn op de Braziliaanse voetbalcompetitie en de reisdata zijn daardoor onder voorbehoud. Omstandigheden waar wij geen invloed op hebben, maar wel rekening mee houden en flexibel in willen zijn. Wij adviseren dan ook te wachten met het boeken van een vliegticket of er eentje te boeken waar je de reisdata kosteloos kan wijzigen (let goed op de voorwaarden!). Mochten de reisdata wijzigen en je kan daardoor niet meer mee, dan zullen we de aanbetaling volledig restitueren.

Derby's van Rio

De derby's van Rio de Janeiro beleven met en tussen de locals. Uren voor de wedstrijd genieten van de gezelligheid, saamhorigheid en typisch Braziliaanse voetbalsfeer op straat met de geur dampende barbecues die de zintuigen doen prikkelen.

Voetbalsteden pur sang

In zowel Rio als São Paulo ademt men voetbal. Van de stranden tot de Favela's, Brazilië is dé bestemming voor de voetballiefhebber. Geniet daarnaast van al het moois binnen de Zuid-Amerikaanse relaxte sfeer

Favela Street Project

Voetbal is vaak het enige wat de locals hebben. Reden te meer om de Favela Street Projects te omarmen. Onder leiding van de Favela-leider (Flamengo-supporter) ervaar je het van dichtbij en helpen we zo mee aan de ontwikkeling van deze fantastische projecten.

Samba de Futebol

De rijke voetbalcultuur zorgt ervoor dat er keuze te over is als het gaat om het bezoeken van voetbalwedstrijden en stadion tours. Wie geen dag zonder voetbal kan zal op deze reis niet teleurgesteld worden. Wij gaan niet voor niets voor 'Samba de Futebol'

previous arrow
next arrow
Slider

Away Days Voetbalreizen levert maatwerk voor een zorgeloze trip, echter begrijpt dat een mate van flexibiliteit extra reiscomfort kan bieden.

 • De wedstrijdkaart en aanvullende activiteiten genoemd in de reisbeschrijving zijn inclusief. Indien activiteiten niet inclusief zijn, staan deze aangegeven als optioneel. Je hebt de vrije keus wel of niet deel te nemen aan deze activiteit.
 • Hotelovernachtingen zijn inclusief voor de aangeboden reis. Verblijf is inclusief ontbijt. De details vind je in de reisbeschrijving. Extra nachten bijboeken voor een langer verblijf is uiteraard mogelijk. Dit mag ook een andere verblijfslocatie zijn. Laat ons je wensen weten en wij organiseren de mogelijkheden in overleg met je.
 • In het geval van een éénpersoonsboeking is standaard een éénpersoonstoeslag van toepassing. De hoogte van deze toeslag staat in de reisbeschrijving.
 • Toeristenbelasting is standaard inclusief. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn waarbij het hotel dit tijdens het uitchecken in rekening brengt, kan je deze kosten met een geldige factuur als bewijs terugvorderen bij Away Days Voetbalreizen.
 • Begeleiding door een Away Days Voetbalreizen specialist is inclusief, veelal aangevuld met begeleiding door een local.
 • Indien aanvullende zaken zoals luchthaventransfers, lokaal vervoer e.g. bij de prijs zijn inbegrepen staat dit vermeldt in de reisbeschrijving.
 • Onze reizen zijn exclusief vlucht! Wij willen reizigers de mogelijkheid bieden zelf een luchthaven en vlucht uit te kiezen. Uiteraard kan Away Days Voetbalreizen ook hierin ontzorgen. Maak je wensen kenbaar en wij onderzoeken de mogelijkheden op basis van actuele beschikbaarheid en prijzen. Goedkoop vliegen kan!
 • Tip: koop geen vliegtickets via algemene aanbieders, maar bij de luchtvaartmaatschappij zelf. Dit voorkomt onnodige verrassingen of extra kosten. Je vliegopties vergroten? Kijk naast de Nederlandse luchthavens ook naar de mogelijkheden vanaf Brussel, Keulen of Düsseldorf.
 • Als je een vlucht boekt bij een budget airliner, check dan vooraf hoeveel handbagage toegestaan is. Niet elke luchtvaartmaatschappij hanteert dezelfde afmetingen en gewicht voor handbagage.
 • Overweeg een annuleringsverzekering op je vliegticket. Vliegtickets zijn niet standaard meeverzekert in je reguliere annuleringsverzekering.
 • Wedstrijdkaarten zijn altijd gegarandeerd, ook als een wedstrijd wordt verplaatst. Wijzigingen in het speelschema kunnen ervoor zorgen dat de wedstrijd buiten je reisperiode valt. Wij gaan dan samen met jou in overleg om je reis aan te passen om toch de wedstrijd te bezoeken. Deze regeling is alleen van toepassing voordat je op reis gaat.
 • Een reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen. Check ook vooraf wat de exacte dekking van je verzekering is, zeker in het geval van bijvoorbeeld camera apparatuur
 • Controleer je zorgverzekering op dekking in het buitenland
 • Op al onze reizen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
 • Minimaal een aanbetaling van € 50,- per persoon is vereist bij het boeken of reserveren van een voetbalreis. Pas na ontvangst van de betaling is je boeking of reservering compleet. Indien er meer boekingen/reserveringen zijn dan het aantal plaatsen beschikbaar op de voetbalreis, is de volgorde van ontvangen boekingen/reserveringen leidend. De overige boekingen/reserveringen schuiven automatisch door naar de volgende voetbalreis naar de betreffende bestemming.

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar top