Destination Unknown

Na inmiddels ruim een jaar zonder voetbalreis is het verlangen om weer te gaan enorm. Met het perspectief dat wordt geboden gaan wij er vanuit in de komende maanden concreet weer een reis te kunnen maken. Waarheen? Dat is nog de grote vraag. Maar wij dagen je uit mee te gaan op deze Mystery Trip. Daar waar we naar toe kunnen reizen inclusief het bezoeken van een voetbalwedstrijd in de geest van Away Days Voetbalreizen zal de bestemming worden. Laat je door ons verrassen!

Destination unknown:

    • Wordt het Scandinavië of toch Ierland? In diverse landen zal er in juni en juli gewoon gevoetbald worden. En wij willen erbij zijn! Ga je mee?

City trip

Uiteraard gaan we voor een city trip van meerdere dagen. Dat geeft je al reiziger ook de mogelijkheid om de bestemming te ontdekken naast het voetbal. Zodra de definitieve bestemming bekend is, zullen we je uitgebreid informeren over alle ins en outs om je zo een complete en toffe voetbaltrip te bezorgen. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Aansprekende wedstrijden

Het is voor ons al een zegen als we het gras weer kunnen ruiken en voetbal kunnen kijken met een lekker biertje in de hand. Desondanks zullen we alles in het werk stellen om gedurende de trip een zo aansprekend mogelijk affiche bij te wonen, liefst met de nodige voetbalpassie. Daarnaast zullen we de lokale voetbalcultuur in kaart brengen voor de extra voetbalbeleving, zoals de juiste voetbalcafés, restaurants, stadions et cetera.

Reisbeschrijving

Deze (minimaal) 4-daagse reis omvat:

  • Verblijf in een 3 tot 4-sterren hotel centraal in een stad gelegen
  • In het geval van een éénpersoonsboeking geldt er een toeslag van indicatief € 75,- – € 100,- afhankelijk van de bestemming
  • Matchday: wedstrijdkaart is inclusief/li>
  • Begeleiding door één van onze Away Days specialisten
  • Deze Mistery Trip is risicovrij te boeken. Indien de reisdata of bestemming niet passen, kan je de aanbetaling gebruiken voor een andere voetbalreis of restitutie ontvangen.
  • Let op:De exacte prijs voor deze voetbalreis zal worden bepaald aan de hand van de definitieve bestemming. Indicatief zal deze liggen op € 225 – € 259,- per persoon excl. vlucht.

Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers. Boek jouw Away Days reis nu!

Away Days - Mystery Trip
Away Days - Mystery Trip - Voetbalcultuur
Away Days - Mystery Trip - Boeiende bestemmingen
Away Days - Mystery Trip - Voetbalpassie
Voetbalpassie

De Mystery Trip zal volledig in de geest van Away Days worden georganiseerd. Het doel is uiteraard de reis te vormen om een aansprekende wedstrijd vol voetbalpassie op de tribunes. Weer het gras ruiken en de spanning van een wedstrijd voelen onder het genot van een biertje

Away Days - Mystery Trip - Voetbalcultuur
Ontdekken van de voetbalcultuur

We zullen de lokale voetbalcultuur voor je inzichtelijk maken. Van historische feiten tot bijzondere voetbalstadions of plekken waar je geweest moet zijn.

Away Days - boeiende bestemmingen
Boeiende Bestemmingen

Binnen de mogelijkheden gaan we louter voor aansprekende bestemmingen waar meer dan voldoende is te beleven. Historie, cultuur, gezellige uitgaansmogelijkheden en het nodige vermaak buiten het voetbal om. Wij geven je alle hotspots!

previous arrow
next arrow

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar top