Hajduk Split v Dinamo Zagreb

Afgelopen seizoen vochten de rivalen tot aan de laatste speelrondes om de titel. Ook nu treffen beide clubs elkaar in de laatste fase van het seizoen. Clubs die al decennialang Kroatië op de kaart zetten en dan vooral vanwege de fenomenale support. Reis mee naar de Kroatische kust voor een heerlijke, zonovergoten trip vol voetbalcultuur.

Split

Split is de bruisende havenstad van Kroatië gelegen aan de Adriatische zee. Met een prachtig historisch Romeins stadshart en de veelzijdigheid er om heen verveel je jezelf er geen moment. De grote “witte” stad heeft een heerlijke wandelboulevard vol met restaurantjes en barretjes. Het doet op veel fronten Venetiaans aan. Maar ook voor het strand kan je terecht in Split. Op wandelafstand van het centrum ligt namelijk het zandstrand Bačvice.

Kroatische Klassieker – Hrvatski Derbi

Twee grootmachten uit het voormalig Joegoslavische tijdperk maken de dienst uit in Kroatië. Een heerlijke klassieker die steevast bol staat van het fanatisme en passie. De liefde voor de club zit diep, onvoorwaardelijke trouw. Dat komt extra tot uiting tijdens de Hrvatski Derbi. Het is de hoofdstad tegen de havenstad. De trots van Kroatië staat op het spel. Met Torcida Split hebben we niet alleen de oudste ultras groep van Europa, maar ook één van de meest fanatieke met de BBB als vrijwel gelijke er tegenover. Een vurige clash die je minstens één keer in je leven bezocht moet hebben, aangezien deze absoluut thuishoort in de top 10 van Europa qua grootste wedstrijden.

Reisbeschrijving

Deze 4-daagse reis omvat:

  • Verblijf in een 3-sterren hotel in Split
  • In het geval van een éénpersoonsboeking geldt er een toeslag van € 100,-
  • Matchday: bezoeken van de Hrvatski Derbi: Hajduk Split v Dinamo Zagreb
  • Begeleiding door één van onze Away Days specialisten i.s.m. onze lokale gastheer
  • Luchthaventransfers van en naar Split Airport
  • Het boek Derby Days van De Twaalfde Man is aanvullend te bestellen voor de speciale Away Days prijs van € 10,00 (excl. eventuele verzendkosten)
Een bijzondere, exclusieve trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers onder begeleiding van één van onze specialisten.

Away Days - The Old Firm
Away Days - Kopenhagen Derby
Away Days - Hrvatski Derbi - Hajduk Split v Dinamo Zagreb
Kroatische Klassieker

Van oudsher behoort de strijd tussen Dinamo Zagreb en Hajduk Split tot de grootste rivaliteiten van Europa. Ongekend fanatisme, passie vanuit het hart en vuurwerk op de tribunes. Meer dan 90 minuten voetbalcultuur op zijn best!

Away Days - Zagreb
Bruisend Zagreb

Het kloppend hard van Kroatië, rijk aan veelzijdigheid. Van eeuwenoude cultuur tot de kleurrijke street art, Zagreb heeft het allemaal. En wie na een dag op ontdekkingstocht nog energie over heeft is het levendige uitgaansleven de kers op de taart.

previous arrow
next arrow

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar top
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.