Beleef Fortuna Düsseldorf

Düsseldorf is een prachtige, voormalig handelsstad, gelegen aan de Rijn. Met zijn veelzijdigheid ook direct één van de meest boeiende steden van Duitsland voor een stedentrip. De stad biedt je een bonte verzameling moderne architectuur, kastelen, sfeervolle winkelstraten, geweldige Altstadt een sfeervolle haven en zelfs Japanse tempels.In combinatie met een wedstrijd van de lokale trots Fortuna Düsseldorf is dit een ideale bestemming voor een voetbalweekend weg.

De fanatieke supporters van Fortuna Düsseldorf hebben aan creativiteit geen gebrek. Zij verzorgen bij menig wedstrijd geweldige sfeeracties en hun voetbalpassie is eveneens van zeer hoog niveau. Een bezoek aan deze club is gegarandeerd een uitstekende voetbalbeleving.

De wedstrijd opties:

  • 5 Mei 2024 – 1. FC Nürnberg
  • 19 Mei 2024 – Magdeburg

Per wedstrijd hebben wij een aantal kaarten. De beschikbaarheid varieert per tegenstander. Wedstrijdkaarten zijn dan ook op aanvraag en zijn pas gegarandeerd bij een formele bevestiging vanuit Away Days.

Reisbeschrijving

Het match pack bestaat uit:

    • Wedstrijdkaart Fortuna Düsseldorf op de korte zijde of lange zijde (naar keus)
    • Optioneel: overnachting in Düsseldorf voorafgaand en/of na afloop van de wedstrijd

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar boven
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.