Beleef FC Köln

Keulen behoort tot de allerleukste steden van Duitsland. Niet alleen vanwege de jaarlijkse Kerstmarkt, maar zeker de stad zelf is al een stedentrip waard. Echter heeft de stad ook een uitstekende voetbalcultuur met meerdere clubs en een stuk voetbalhistorie. Kortom, het is eigenlijk zonde om een wedstrijd van FC Köln niet te combineren met een verblijf in de stad zelf.

De aanhang van Keulen behoort tot de fanatieksten van Duitsland en zijn zeer loyaal naar de club. Een bezoek aan deze club is gegarandeerd een uitstekende voetbalbeleving.

De wedstrijd opties:

  • Het seizoen 2023 – 2024 is volledig uitverkocht.

Per wedstrijd hebben wij een aantal kaarten. De beschikbaarheid varieert per tegenstander. Wedstrijdkaarten zijn dan ook op aanvraag en zijn pas gegarandeerd bij een formele bevestiging vanuit Away Days.

Reisbeschrijving

Het match pack bestaat uit:

    • Wedstrijdkaart FC Köln op de korte zijde of lange zijde (naar keus)
    • Optioneel: overnachting in Keulen voorafgaand en/of na afloop van de wedstrijd
Away Days - The Old Firm
Away Days - Kopenhagen Derby
Away Days - FC Köln
FC Köln

De club heeft één van de meeste fanatieke en loyale supportersgroepen van Duitsland. Een bezoek aan FC Köln is een gegarandeerde fantastische voetbalbedeling waar de ultras met regelmaat uitpakken met prachtige sfeeracties en pyro.

Away Days - Keulen
Keulen

Deze stad behoort tot de allerleukste van Duitsland. Niet alleen vanwege de jaarlijkse kerstmarkt, maar het authentieke centrum, het uitgaansleven en de hele sfeer in de stad met alle bezienswaardigheden maakt het een prima stedentrip bestemming.

previous arrow
next arrow

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar boven
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.