Beleef Borussia Mönchengladbach

Mönchengladbach zorgt niet alleen in de “Bundesliga” altijd voor verrassingen. De stad is in kunst, cultuur, uitgaan en het kasteelpark een afwisselende reisbestemming, waar oud en nieuw zich op de meest uiteenlopende plaatsen ontmoeten, elkaar aanvullen en contrasten vormen. Laat je verrassen door deze uitstekende voetbalbestemming.

De aanhang van Borussia Mönchengladbach staan bekend om de uitstekende sfeer en zijn zeer loyaal naar de club. Een bezoek aan deze club is gegarandeerd een uitstekende voetbalbeleving.

De wedstrijd opties:

  • Seizoen 2023-2024 is uitverkocht – voor komend seizoen zal begin juli het programma bekend gemaakt worden.

Per wedstrijd hebben wij een aantal kaarten. De beschikbaarheid varieert per tegenstander. Wedstrijdkaarten zijn dan ook op aanvraag en zijn pas gegarandeerd bij een formele bevestiging vanuit Away Days.

Reisbeschrijving

Het match pack bestaat uit:

    • Wedstrijdkaart Borussia Mönchengladbach op de korte zijde of lange zijde (naar keus/beschikbaarheid)
    • Optioneel: overnachting in Mönchengladbach of in de regio voorafgaand en/of na afloop van de wedstrijd

Ga je ook met ons mee?

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. De ultieme voetbalbeleving begint hier naar een onvergetelijke unieke ervaring. Voor supporters, door supporters.

Scroll naar boven
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.