Away Days Voetbalreizen – Corona update

Is er dan eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel? Daar lijkt het wel op. Het algehele negatieve reisadvies is van de baan. Per 15 mei a.s. komt deze te vervallen. Er gaat weer gewerkt worden met kleurcodes per land op basis van de risico’s. Hoe dit zich gaat ontwikkelingen de komende weken volgen we nauwgezet.
Een update van 12 mei 2021

Soepeler reisadvies

Vanaf komende zaterdag zullen de reisadviezen weer per land worden gegeven. Naar verwachting gaat het advies voor enkele landen dan weer naar geel of zelfs groen. Het zou dan om ondermeer Portugal, Griekenland en Finland gaan. Onder welke voorwaarden reizen naar deze landen mogelijk is, is nog niet bekend. Dat hangt ook af van de voorwaarden die wij als Nederlandse reizigers opgelegd krijgen. Ons land kan voor andere landen namelijk nog wel risicogebied zijn.

Het is in ieder geval een begin. Met alle ontwikkelingen zijn wij er van overtuigd dat de mogelijkheden zullen gaan groeien de komende twee maanden. Dit zal ook gepaard gaan met de nieuwe speelschema’s in diverse landen, wat betekent dat we ook weer concrete reisdata zullen communiceren.

Mystery Trip

Al heel lang kijken we uit naar het moment om weer een voetbalreis te kunnen organiseren. Reden voor ons om een Mystery Trip in het leven te roepen. Deze voetbalreis zal als bestemming die locatie krijgen waar we als eerste weer een trip naar toe kunnen organiseren in de geest van Away Days. Kortom, een combinatie van voetbal en locale cultuur wat resulteert in een totaalbeleving.

De voorbereiding op deze trip zal minimaal vier weken betreffen, zodat een ieder de tijd heeft om deelname met de werkgever en het thuisfront af te kunnen stemmen. Naast het reispakket informeren we je ook over een betaalbare vlucht naar de bestemming voor een zorgeloze reis. Voor meer informatie en jouw plek boeken: https://away-days.nl/voetbalreizen/mystery-trip-away-days-voetbalreizen/

Nieuwsbrief

Vanaf juni zullen langzaam maar zeker de nieuwe speelschema’s in de diverse landen bekend gemaakt worden. Ook zullen de komende weken steeds meer landen weer toegankelijk gaan worden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste informatie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Vanaf juni zullen we de nieuwsbrief intensiteit opschroeven van eenmaal per maand naar tweemaal per maand.

Op deze manier ben je als eerste op de hoogte en word je in staat gesteld om ook als eerste je in te schrijven op de komende voetbalreizen. Inschrijven kan via de pop-up op onze hoofdpagina. Lukt het daar niet? Stuur dan een e-mail naar info@away-days.nl met het e-mailadres waar je de nieuwsbrief op wenst te ontvangen en wij voegen je toe aan de mailinglijst.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top