Away Days – In de startblokken

We leven in bijzondere tijden. Ondanks dat er overal versoepelingen van de maatregelen worden toegepast, is het nog maar de vraag wanneer we weer kunnen reizen. En als we dan alweer de grens over mogen, dan is het nog maar de vraag of we een voetbalwedstrijd mogen bezoeken. Met de lancering van onze nieuwe naam en nieuwe website laten we zien dat wij ons niet uit het veld laten slaan. Sterker nog, wij zijn klaar voor de toekomst.

De afgelopen twee jaar hebben tientallen enthousiaste voetballiefhebbers mogen verwelkomen. Velen zijn nog in afwachting van hun reis naar bijvoorbeeld Glasgow, Belgrado of Sarajevo. We zijn trots op wat we hebben bereikt dankzij jullie. Daardoor staat er nu een stevig fundament, zodat we ook deze crisis kunnen doorstaan. Ondanks een abrupt einde, mogen we terugkijken op zeer geslaagd seizoen met louter positieve feedback. Dank jullie wel!

Wat gebeurt er met mijn reservering(en)?

Je reservering(en) voor reizen blijven netjes staan. Die zijn (financieel) gewaarborgd. Onze organisatie staat als een huis. Natuurlijk zorgt de huidige situatie er voor dat we ons moeten aanpassen. De planning gaat op de schop. De uitgesproken verwachting voor volgend seizoen zal in realiteit heel anders zijn. Maar wij vragen om jullie geduld. Er zijn langzamerhand tekenen te zien dat ook de mogelijkheid om te reizen weer herstelt gaat worden. Voor ons een signaal om de (nabije) toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

We volgen de ontwikkeling nauwgezet. Zodra er informatie bekend is, zullen we dat direct met jullie delen. Wil je sowieso niets missen, schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief. Op de homepagina onderaan kan je jezelf inschrijven. Heb je vragen of opmerkingen over je reservering/boeking, contact ons dan via het nieuwe e-mailadres booking@away-days.nl

Away Days ambities

Met onze Brazilië-reis hebben we aangetoond waar onze ambities liggen. Zuid-Amerika moet een wezenlijk onderdeel gaan worden van ons reisaanbod. Maar ook binnen Europa zijn we nog lang niet klaar. Met Kopenhagen, Warschau en Rome kunnen we drie fantastisch nieuwe bestemmingen verwelkomen. Deze reizen zullen de komende tijd worden toegevoegd op de website.

De keuze voor een nieuwe naam en uitstraling hoort bij onze ambities. Reden hiervoor is het feit dat we hiermee internationaal veel beter onze dienstverlening kunnen vormgeven. Een herkenbaar begrip in voetballand die precies aangeeft waar wij voor staan.

Kortom, nodig je vrienden, ploeggenoten, collega’s of familie uit om Away Days te volgen. Reserveer je plaats alvast op één van onze toekomstige trips. Want ook de voorpret en iets hebben om naar uit te kijken, zal het alleen maar makkelijk maken om deze lastige periode door te komen.

Microsoft e-mail problematiek

Wij merken de laatste steeds meer dat e-mailadressen met een Microsoft-extensie voor problemen zorgen. Onze e-mails komen niet aan of belanden steevast in de ongewenste post. De afgelopen week wordt mail niet eens meer geaccepteerd en krijgen we standaard ‘delivery failures’. Daar kunnen jij en ik niets aan doen, dat ligt volledig bij Microsoft.

Hoe dat komt? Microsoft is continu bezig met de e-mailfilters onder het mom van ‘spam’ tegenhouden. Helaas zorgt de strikte afstelling dat zo ongeveer alles wat op je e-mail binnenkomt tegen wordt gehouden of als ‘ongewenst’ wordt betiteld zolang de afzender niet in je adressenlijst voor komt. Wanneer je gebruik maakt van Office 365 heb je daar natuurlijk geen last van. Maar goed, daar betaal je dan ook flinke abonnementskosten voor.

Kortom, wil je absoluut géén e-mails missen van Away Days Voetbalreizen zorg dan dat wij in je adressenlijst (witte lijst) staan. Zowel info@away-days.nl als booking@away-days.nl. Wil je dat gedoe met instellingen enzovoorts niet hebben, stap dan over naar Gmail of van je provider als Ziggo, KPN etc.

We hopen jullie snel weer te zien!

Deel dit bericht

Scroll naar top
_A3A1027
Away Days Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, voetbalreizen, reisverslagen en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets.