Away Days Voetbalreizen – Corona update

Inmiddels zijn we een jaar verder. Een jaar zonder voetbalreis. Begin maart 2020 reisden we naar Belgrado en Split niet wetende wat ons te wachten stond. Hoewel er wel gevoetbald wordt zijn supporters nog altijd niet welkom en wordt reizen nog altijd afgeraden. Desondanks lijkt er perspectief te komen. En hoewel wij afgelopen jaar niet stil gezeten hebben, gaan we voorbereiden op het moment dat we weer mogen.
Een update van 24 maart 2021

Negatief reisadvies

Het negatief reisadvies vanuit de overheid is inmiddels verlengd tot medio mei 2021. Dat betekent dat er ook een streep gaat door de reizen in zowel April en Mei. Deze voetbalreizen worden uitgesteld en komen terug op de agenda in het seizoen 2021 – 2022.

Dat betekent dat er dit seizoen geen voetbalreizen meer zullen plaatsvinden en alle focus nu gaat op het nieuwe seizoen. Wellicht dat als er in Juni weer reismogelijkheden zijn, wij gaan kijken of er bestemmingen zijn waar ook voetbal te kijken valt. Houd hiervoor de website in de gaten.

Perspectief in zicht?

Steeds meer bereiken ons de berichten dat zo ongeveer in verschillende Europese landen in juni van dit jaar de gewenste vaccinatiegraad behaald moet zijn. Ook de Nederlandse overheid heeft te kennen gegeven toe te willen werken naar een zo normaal mogelijk zomer en dat reizen binnen (in ieder geval) de EU weer mogelijk moet zijn.

Gezien de positieve proeven op evenementengebied die Fieldlab momenteel uitvoert, verwachten wij dat het toelaten van voetbalsupporters in de stadions zeker in het nieuwe seizoen weer mogelijk moet zijn. Let wel, dit is geen garantie. Wij zorgen er in ieder geval voor dat we op alles voorbereid zijn.

Away Days Voetbalreizen restitutie

Met het negatieve reisadvies tot medio mei betekent het dat wij nu ruim een jaar lang geen voetbalreizen hebben kunnen organiseren. U kunt begrijpen dat dit voor ons erg frustrerend, maar bovenal pijnlijk is. Het is voor ons een ongekende passie die wij graag met u delen. Wij hopen dan ook dat u het geduld kan blijven opbrengen tot het moment dat we weer mogen reizen.

Toch willen wij u ook de mogelijkheid bieden om uw aanbetaling terug te vragen. Dit verzoek graag schriftelijk indienen per e-mail via info@away-days.nl

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top