Away Days Voetbalreizen – Corona update

Reizen is op dit moment vrijwel niet mogelijk. Er is een negatief reisadvies gegeven voor de gehele wereld tot medio maart 2021. Daarbij zijn in vele landen de voetbalsupporters nog niet welkom in de stadions. Dat maakt het voor Away Days Voetbalreizen dat het organiseren van reizen voorlopig nog niet mogelijk is.
Een update van 27 December 2020

Voetbalreizen naar Sarajevo, Kopenhagen en Glasgow uitgesteld

Doordat er een negatief reisadvies is afgegeven heeft dat als consequentie dat de voetbalreizen naar Sarajevo, Kopenhagen en Glasgow worden uitgesteld. Reizen wordt ten strengste afgeraden en in de meeste gevallen dien je ook een negatieve PCR-test van niet ouder dan 48 uur voor vertrek te kunnen overleggen. Bij terugkeer in Nederland ben je verplicht tien dagen in thuisquarantaine te verblijven.

Uiteraard hopen wij als Away Days Voetbalreizen dat de ontwikkelingen dusdanig verbeteren in het eerste kwartaal van 2021, dat wij vanaf april weer voorzichtig kunnen denken aan een voetbalreis binnen Europa. Vooralsnog blijven daarom de reizen naar Belgrado en Boedapest staan. Voor de laatstgenoemde reis zijn nog plekken beschikbaar.

Away Days Voetbalreizen restitutie

Met het negatieve reisadvies tot medio maart betekent het dat wij tegen die tijd een jaar lang geen voetbalreizen hebben kunnen organiseren. U kunt begrijpen dat dit voor ons erg frustrerend, maar bovenal pijnlijk is. Het is voor ons een ongekende passie die wij graag met u delen. Wij hopen dan ook dat u het geduld kan blijven opbrengen tot het moment dat we weer mogen reizen.

Toch willen wij u ook de mogelijkheid bieden om uw aanbetaling terug te vragen. Dit verzoek graag schriftelijk indienen per e-mail via info@away-days.nl

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top